«Våren 2014 var det bestemt, vi skulle bygge om hovedhuset på gården og ønsket så langt det var mulig å få det tilbake slik det var opprinnelig. Vi kontaktet en arkitekt, Erland Blakstad, som vi hadde fått tips om var god på å finne tilbake sjelen i gamle hus.

Fram og tilbake på tegnebrettet, vi ville ha det gamle tilbake og ha standard for 2015….Erland greide det, og han formidlet det til Ramonas, byggmesteren vår, som var tilstede under hele planleggingen. August 2014 startet riving og ombygging, spennende dager når vegger åpnes og taket går av! Det ble nok litt mer omfattende en vi hadde regnet med, men Ramonas ga gode råd, var hele tiden tilstede, tok ansvar og ga oss trygghet på det som skjedde. Januar 2015 flyttet vi inn og vi var topp fornøyd!! Nå nesten et år etter er vi glad vi brukte solide fagfolk til jobben, det ga oss et hus det er godt å bo i, alt fungerer slik det skal og er det noe vi lurer på eller noe vi har lyst til å tilføre, spør vi Ramonas og” vips” så det gjort!»

-Grete og Lars Erik Halle

Her er det ferdige resultatet:

Her ser du bilder fra byggeprosessen: