Du kan være sikker på resultatet med oss.

RSA Eiendomservice AS ble etablert i 2007 (Larvik), og har siden den gang levert håndverkstjenester til fornøyde kunder. Vi er stolte over alle jobbene vi har gjort og alle våre fornøyde kunder.

RSA har pr. dags dato 8 ansatte. Daglig leder er Ramunas Sinakas. Ramunas har bodd i Norge i 21 år, og har drevet RSA Eiendomservice i 8 år. Flere av RSA sine ansatte er av Litauisk opprinnelse, har bodd i Norge fra 8 til 21 år og har lang erfaring med å jobbe for norske kunder med norske normer og regler. Våre ansatte er vant til å levere tjenester til moderne norske hjem med høye forventninger til kvalitet og levering.

Vi leverer også tjenester til større bedrifter i området som: Norgesgruppen, VP eiendom, Montér og Megaflis.

Ta kontakt

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

E-post:

ramunas@rsaeiendomservice.no

Telefon:

414 28 873

Partnere

Vi er stolte over å være gode partnere til kjente store bedrifter i området. Våre byggevarer leveres av:

Snekring:

Våre annsatte er fagutdannede snekkere som jobber nøye og effektivt for deg. Materialene får vi levert fra vår partner Montér/Optimera.

Maling:

Vi tilstreber alltid perfekt resultat med den beste type maling. Vi velger malingstype etter dine ønsker og behov.

Flislegging:

Vi har våtromssertifikat og garanterer godt resultat på våtromsjobber. Vi leverer fliser fra Larvik flissenter og Megaflis i Sandefjord.

Muring:

RSA Eiendomservice har ekspertise på muring. Alt fra grunnmur til interiør, hele garasjer og fasader.

Steinlegging:

Når vil legger stein så er holdbarhet viktig. Riktig underlag, komprimering og fall er vesentlig for et perfekt resultat. Vi har erfaringen!

Tapetsering:

Tapetsering er en oppgave hvor grundig forarbeid er avgjørende for å få et godt resultat. Vi har erfaringen og kunnskapen som kreves.